
Uyumlu sürümler
Antonio Bachour: Biscuits en cœur, chocolat-framboise (métrique)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ganache au chocolat framboise
-
285
g de chocolat Valrhona Inspiration framboise, fèves (voir conseil)
veya 285 g de chocolat Ruby pastilles ou morceaux, i.e. Callebaut de couverture - 105 g de crème à fouetter
- 60 g de framboises fraîches
- 15 g de sirop de glucose (voir conseil)
Pâte à biscuits au chocolat
- 340 g de farine blanche et un peu plus pour fariner
- 140 g de sucre à glacer
- 60 g de farine d'amande
- 30 g de poudre de cacao hollandais, non sucrée (par ex. : Fry's)
- ⅛ c. à thé de sel
- 170 g de beurre non salé en dés, froid
- 1 œuf de gros calibre
- 1 jaune d'œuf de gros calibre
- 1 c. à thé d’eau froide
Assemblage
- vermicelles de couleur pour décorer (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 472 kcal / 1975 kJ
- Protein
- 9 g
- Yağ
- 26 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Lif
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Sodyum
- 89 mg