Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g de agua
-
10
g de levadura fresca
veya 5 g de levadura seca - 10 g de miel
- 405 g de harina de trigo
- 2 cda aceite vegetal, para engrasar
- 1 cdita de sal
- harina de trigo, para enharinar
- 5 g de bicarbonato de sodio
- 1 cda de semillas de ajonjolí
- 1 cda de semillas de comino negro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1981 kJ / 473.5 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 81.5 g
- Yağ
- 10.5 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 464 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Naan (pan hindú)
2 godz.
Pan naan con hummus (Hestan Cue™)
1h 40min
Sopaipilla de betarraga
Değerlendirme yok
Estofado polaco de cazador Podhale (Bigos)
1h 40min
Balep korkun
1h 30min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9 godz.
Pan al vapor relleno de cerdo (Nikuman)
2 godz.
Arroz basmati
40min
Hot cakes soufflé (Japoneses)
40min
Estofado Africano occidental de maní
50 Min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2h 10min
Pastel de jengibre con betún de especias
3h