Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)

5.0 1 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 17sa 20 dk
21 pieces

Malzemeler

Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
  • cocoa butter red
    60 g
Passion Fruit Ganache
  • passion fruit purée
    60 g
  • glucose syrup (see Tip)
    30 g
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
    115 g
    115 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    300 g
    300 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
  • Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
    185 g
    185 g milk chocolate, 40%, high quality chips or chunks, divided

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 piece

Sodyum 19 mg
Protein 1 g
Kalori 707 kJ / 169 kcal
Yağ 9 g
Lif 1 g
Doymuş Yağ 6 g
Karbonhidrat 22 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...