Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 60 g cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 60 g passion fruit purée
- 30 g glucose syrup (see Tip)
-
115
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
300
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
veya 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
185
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
veya 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 19 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chocolate ice cream
12óra
Cookidoo® 10th Anniversary Cake
Değerlendirme yok
French Raw Chocolate
20 min
Chocolate Souffles
50min
Bread pastry
55min
Vanilla ice cream
12óra
Chocolate Sauce
10min
Salted chocolate and date caramels
2h 5min
Egg white omelette
35min
Chai tea
15min
Candied Citrus Peels
36h 10min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.