Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Preparing the Molds with Red Cocoa Butter
- 60 g cocoa butter, red
Passion Fruit Ganache
- 60 g passion fruit purée
- 30 g glucose syrup (see Tip)
-
115
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40% (see Tip)
veya 115 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks
Chocolate Shell
-
300
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
veya 300 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
Finishing the Chocolate Shell
-
185
g Valrhona chocolate discs, Jivara milk chocolate 40%, divided (see Tip)
veya 185 g milk chocolate 40%, high quality chips or chunks, divided
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 707 kJ / 169 kcal
- Protein
- 1 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 19 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quick Fruit Sorbet
10min
Mantao Buns with Dairy-Free Pumpkin Soup
1 godz. 20 min
Mantao
Değerlendirme yok
Prawn Laksa
Değerlendirme yok
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3h 45min
Sous-vide Cinnamon and Port-glazed Plums
1 godz. 20 min
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
30h
Concord Grape Pearls with Champagne (Bill Yosses)
40 min
Almond briouats with honey and sesame seeds
2h
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1 godz. 10 min
Torta caprese with raspberry jelly
2h
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6 Std. 30 Min