Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pastry Dough
- 12 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz confectioners sugar
- 2 oz almond flour
- ⅛ tsp salt
- 6 oz unsalted butter, diced, chilled
- 1 large egg
- 1 egg yolk, from a large egg
- 1 tsp ice water
Olive Oil Cake
- 7 oz all-purpose flour
- 3 large eggs
- 4 ½ oz extra virgin olive oil
- 3 ½ oz sugar
- 2 oz whole milk
- 1 ½ tsp baking powder
Lemon Basil Cream
- 1 ½ sheets gelatin, silver grade (approx. 3.5 g)
- ice water, to cover
- 4 large eggs
- 5 oz sugar
- 5 oz unsalted butter, diced
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 5 oz lemon juice, from 2 large lemons
- 8 - 10 fresh basil leaves, plus extra to decorate
Assembly
- 16 oz fresh berries, to decorate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 2749 kJ / 657 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 70 g
- Yağ
- 38 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 127 mg
Alternatif tarifler
Baklava with Walnuts
3 Std.
Cheesecake (Baked)
7 godz. 20 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 Std. 30 Min
Flan Pudding
3 Std.
Frozen Lime Pie
4h 30min
Antonio Bachour: Chocolate Raspberry Tarts
3h 10min
Fruit Tart
2h 40min
Paris Brest
6 Std. 40 Min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet
9 Std. 35 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3h 40min
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2 Std.