Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa de parmesão
- 60 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 100 g farinha tipo 65
- 100 g manteiga cortada em pedaços
- 2 pitadas de sal
Bavaroise de beterraba
- 2 folhas de gelatina neutra (9 g por folha)
- 400 g beterraba cortada em pedaços
- 50 g água
- 2 pitadas de piripíri
- 2 pitadas de sal
- 3 pitadas de pimenta preta
- 150 g natas c/ 35% de gordura, bem frias
- 200 g salmão fumado cortado em fatias finas (1-2 mm)
- Aneto, só as folhas q.b. p / guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1676 kJ / 400 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 29 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 994 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de feijão com couve-portuguesa
35 Min
Sanduíche de ovo cozido com patê de alcachofra
25 min
Chutney de maçã
45 Min
Cozer 200-450 g de bolbo de aipo
Değerlendirme yok
Legumes em conserva
30 Min
Mistura rústica de especiarias para pão
Değerlendirme yok
Pão de leitelho
18 Std.
Creme de cogumelos
30 Min
Patê de cavala fumada
5min
Pernil e puré de cenoura à finlandesa (Joulukinkku and Porkkanalaatikko)
2 godz.
Compota de maçã e cenoura
50 Min
Sopa de cogumelos
1 Std. 15 Min