Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de parmesan, coupé en morceaux
- 130 g d'oignons, coupés en deux
- 4 brins de persil frais
- 10 g de beurre
- 250 g de morilles fraîches, coupées en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- 100 g de vin blanc sec
- 700 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1513 kJ / 361 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto artichauts, tomates séchées et parmesan
30 Min
Risotto de saint-jacques aux algues
35min
Risotto aux cèpes
30 Min
Risotto de printemps
55 Min
Risotto
30 Min
Risotto aux petits pois, sauge et mozzarella
35min
Risotto aux asperges
35min
Risotto aux légumes verts et pesto revisité
45 Min
Risotto parfumé aux herbes
30 Min
Risotto brocoli-langoustine
55 Min
Risotto (Escale gourmande)
30 Min
Risotto au citron et crevettes à l'ail
55 Min