Cihazlar ve Aksesuarlar
菠菜蒸蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
2 人份
Malzemeler
-
水 (含川燙和蒸煮用)1500 克
-
菠菜 只取葉子60 克
-
冰水500 克
-
蛋2 顆
-
鹽½ 茶匙
-
枸杞 洗淨,瀝乾2 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
456.6 mg
Protein
8.7 g
Kalori
350.3 kJ /
83.7 kcal
Yağ
4.9 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
273.4 g
Karbonhidrat
2.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
產後補給
6 Tarif
Tayvan
Tayvan