Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g d'eau
-
10
g de levure boulangère sèche
veya 25 g de levure boulangère fraîche, type 55 - 510 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 10 g de sel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1257 kJ / 295 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Karbonhidrat
- 58.8 g
- Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Pain ciabatta
3 godz. 45 min
Baguette viennoise
4h 25min
Baguette express
2 Std. 35 Min
Pain cocotte
2h 20min
Gâche vendéenne
3 Std. 20 Min
Pain de campagne
4 Std.
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain de mie
3 Std. 20 Min
Pain au lait (Simplicité)
2h 20min
Pain aux graines
5h
Pain de campagne en cocotte
2 Std. 10 Min
Baguette tradition et baguette épi
5óra 15p