Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 200 g polpa de tomate
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g carne picada
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2098.4 kJ / 501.5 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 752.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza de Nápoles
50 Min
Pãezinhos recheados com frango e bacon
1h
Piza Margarita
1 Std. 45 Min
Piza de atum
1h 30min
Quiche picante
1h 30min
Piza Vénus
1h
Piza picante
1h 20 phút
Massa folhada rápida
2 Std.
Piza a metro
1h 10min
Piza 4 estações
1h
Pão de alho
1h 15min
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1 Std. 25 Min