Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 200 g polpa de tomate
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g carne picada
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2098.4 kJ / 501.5 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 752.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1h 25min
Piza bolonhesa fechada
1h 15min
Bolinhas de carne, salada de tomate e coentros
25min
Quiche de bolonhesa e legumes
1h 10min
Almôndegas de porco
1hod. 30min
Piza afrodisíaca
1h
Napolitanas de chocolate
4h 40min
Piza 4 estações
1h
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza a metro
1h 10min
Piza de atum
1hod. 30min
Croissants
2h