Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 200 g água
- 50 g azeite
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 100 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 40 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 200 g polpa de tomate
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 500 g carne picada
- Orégãos q.b. p/ polvilhar
- Farinha tipo 65 q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2098.4 kJ / 501.5 kcal
- Protein
- 21.4 g
- Karbonhidrat
- 41.3 g
- Yağ
- 27.7 g
- Doymuş Yağ
- 8.1 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 752.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão com chouriço e queijo
1 Std. 30 Min
Piza na grelha
1 Std. 25 Min
Piza de tomate e mozarela com pesto
1 Std. 10 Min
Mini pizas
1 Std. 30 Min
Lasanha
1 Std. 10 Min
Vianinhas recheadas
50min
Piza de alheira, espinafres e ovos de codorniz
1 Std. 25 Min
Piza de Nápoles
50min
Piza de chouriço, mozarela e rúcula
55min
Piza 4 estações
1小时
Piza a metro
1 Std. 10 Min
Piza de atum
1 Std. 30 Min