Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g água
- 1 c. chá de açúcar amarelo
-
25
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 100 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 700 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- 2 c. chá de orégãos
- 120 g azeitonas pretas s/ caroço
- 2 latas de sardinha em molho de tomate cortadas em metades
- 2 c. chá de flor de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2987 kJ / 714 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 88 g
- Yağ
- 31 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo-rei de enchidos
2 Std. 30 Min
Pãezinhos de queijo
2 Std.
Trança
2sa 20 dk
Trança
1h
Pão de legumes assados
2 Std. 30 Min
Folar de Trás-os-Montes
2 Std. 30 Min
Folar transmontano
3h 50min
Ciabatta com azeitonas
1h 30min
Bola de alheira com espinafres
1h 10min
Pão com pesto
2 godz. 5 min
Focaccia de alecrim e tomate seco
1h 20min
Focaccias
2 Std.