
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail
- 500 g de côte de veau, désossée détaillée en cubes (3 cm) et préalablement essuyés avec du papier absorbant
- 100 g de vin blanc
- 150 g d'oignons coupés en deux
- 10 g de farine de blé
- 70 - 80 g de jambon cru détaillé en dés
- 1 c. à soupe de paprika
- 400 g de bouillon de viande
- 1 cube de bouillon de légumes
- 600 - 700 g de mélange de légumes surgelés
- 4 œufs durs coupés en quartiers
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 611 kcal / 2557 kJ
- Protein
- 41.8 g
- Yağ
- 28.7 g
- Karbonhidrat
- 13.8 g
- Lif
- 5.3 g
- Doymuş Yağ
- 11.5 g
- Sodyum
- 1026.1 mg