Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g d'huile végétale
- 300 g de mélange de légumes pour potage (céleri, carotte, poireau, en morceaux par ex.) (voir "Conseil(s)")
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en huit
- 50 g de concentré de tomate
- 4 brins d'herbes aromatiques fraîches (sauge, romarin, par ex.), équeutés
- 100 g de gros sel
- 30 g de vin rouge
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 300 g de viande de bœuf hachée
- Besin Değeri
- şuna göre 400 g
- Kalori
- 5027 kJ / 1200 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 90 g
- Doymuş Yağ
- 27 g
- Lif
- 13.6 g
- Sodyum
- 1982 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fond de viande
45 min
LEAB - A
1h
Sucre inverti
4h 20min
Gâteau vapeur aux épinards
35 min
Baguette Festive
3h 45min
Œufs de couleur bleu clair
Brak ocen
Fromage frais à tartiner
15 Std. 20 Min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Soupe froide au cresson et tartines de tapenade
1h
Fond de volaille
45 min
Toffees aux amandes
1 godz. 45 min
Stollen
3h 45min