Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g de pain rassis
- 1 c. à café de fines herbes déshydratées
- 4 cuisses de canard confites
- 4 gousses d'ail, coupées en deux
- 600 g de légumes variés surgelés, type poêlée paysanne
- 1 c. à soupe de cassonade
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2896 kJ / 692.5 kcal
- Protein
- 51.8 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 44.5 g
- Doymuş Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 7.8 g
- Sodyum
- 3682.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sauté de veau au pineau-des-charentes et pommes de terre
50 min
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Poulet basquaise
50 min
Travers de porc à la moutarde
1h 20min
Longe de porc à la riojana
50 min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2 godz. 10 min
Travers de porc à la bière
1 godz. 55 min
Saucisses fumées aux pommes de terre et sauce douceur
40 min
Filet mignon de porc à la moutarde, aux pommes de terre et au brocoli
30 dk
Travers de porc "spécial sauce"
1 godz. 40 min
Veau à la moutarde et ses petits légumes de printemps
1h 10min
Rôti de veau à l'italienne
1h 15 min