Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Ripieno
- 100 g di pane raffermo a pezzi
- 200 g di brodo, di carne o vegetale, caldo
- 130 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 50 g di uvetta sultanina, fatta rinvenire in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di amaretti duri, sbriciolati
- 2 uova
Pasta fresca
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 240 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di burro a pezzi
- 10 foglie di salvia fresca, lavate
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 5202 kJ / 1243.3 kcal
- Protein
- 36.4 g
- Karbonhidrat
- 156.4 g
- Yağ
- 53.7 g
- Doymuş Yağ
- 31.2 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 1.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vitello in crosta di pane con patate dolci
1 Std.
Cuore di cheesecake ai lamponi
7 Std.
Risotto ai funghi
30 Min
Strüdel all'uva
1 Std.
Tiramisù (per 1 persona)
1h 30 min
Streusel alle fragole (senza glutine)
2h
Salsicce al curry con lenticchie
1 Std. 20 Min
Cornish Pasty
1h 30 min
Kroketi de atun
1 Std.
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 min
Tiramisù pasquale
3h 30min
Tiramisù da bere
10 min