Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 cotlete de porc, cu os, (350 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
veya 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porție
- Kalori
- 2181 kJ / 521 kcal
- Protein
- 77 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 228 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere
2hod. 20min
Obraji de porc sous-vide în vin roșu
Değerlendirme yok
Somon teriyaki sous-vide
Değerlendirme yok
Pulpe de pui sous-vide
1 godz. 35 min
Spată de porc sous-vide
Değerlendirme yok
Pere în vin roșu
3u. 20min
Rață cu cinci arome și ciuperci. Legume asiatice și orez
1 godz. 5 min
Tăiței de celofan cu crevete și sos de usturoi
1h 15min
Piept de pui sous-vide
Değerlendirme yok
Somon la aburi în stil asiatic
1 Std. 45 Min
Piept de rață sous-vide
Değerlendirme yok
Ciocolată caldă pe băț
1 Std. 20 Min