Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 70 g di zucchero
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 4 tuorli
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 80 g di cioccolato fondente a pezzi (1 cm)
Terminare la preparazione
- 1 tuorlo
- 1 cucchiaio di latte intero
- zucchero a velo, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 926.2 kJ / 221.3 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 19.8 g
- Yağ
- 13.8 g
- Doymuş Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 23.6 mg
Alternatif tarifler
Krapfen con crema pasticcera
4h 20min
Crema pasticcera sottovuoto
1 Std.
Pan di Spagna
1 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Crema mousseline
1 Std.
Torta Saint Honoré all'italiana
22 godz.
Millefoglie
5 Std.
Torta Saint Honoré
5h 50min
Alberello di bignè con crema diplomatica
2 Std.
Code di aragosta con crema pasticcera
6 Std.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Bignè con crema pasticcera
3 Std.