Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce

Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce

4.0 2 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 portion

Malzemeler

  • sea scallops fresh (approx. 18 oz)
    12
  • olive oil, lemon flavored divided
    2 ½ tbsp
  • salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch
  • water to fully submerge bags (not higher than the max. fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) (see Tip)
    1 oz
    1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder), (approx. ½ lemon) (see Tip)
  • water to fill a bowl
  • ice cubes
  • unsalted butter divided
    2 ½ tbsp
  • white wine
    2 oz
  • garlic cloves cut in halves
    3
  • lemon juice
    2 tbsp
  • lemon zest, grated
    2 pinches
  • honey
    1 tsp
  • fresh thyme for garnish
    3 sprigs
  • sea salt flakes for garnish
    1 pinch

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 4 portion

Sodyum 1.2 mg
Protein 38 g
Kalori 2380 kJ / 569 kcal
Yağ 31 g
Lif 3 g
Doymuş Yağ 19 g
Karbonhidrat 29 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...