Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g leite
- 50 g manteiga à temperatura ambiente
- 160 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 7 g fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de sal
- 50 g azeite
- 3 ovos
- 20 g canela em pó
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1091.7 kJ / 260.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 40.1 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.1 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 183.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolo de ananás Retro na Varoma
1h
Folar doce
2 Std.
Quadrados de maçã
1h
Broinhas de castanha
1h 30min
Trança com recheio de salsicha fresca de porco
40min
Bola de azeite
2h 35min
Folar de Páscoa com recheio de avelãs
1 Std. 45 Min
Crepes com recheio de amêndoa
Değerlendirme yok
Brioche de presunto e queijo
45 Min
Tarte de abóbora com chocolate branco e noz sem glúten
2hod. 30min
Pão-de-ló de Vizela
1 Std. 40 Min
Bolo de abacaxi e coco
1h