Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 Eier (Größe M)
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 Prise Salz
- 140 g Zucker
- 2 TL Vanillezucker
- 6 EL Grieß, Weichweizen
- 4 EL Rum
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 500 g Magertopfen
- Kompott nach Belieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2467 kJ / 590 kcal
- Protein
- 28 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 30 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 2 g
- Sodyum
- 673 mg
Alternatif tarifler
Eiernockerl
30min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Grießauflauf
1h 30min
Topfenpalatschinken
1h 30min
Grießauflauf mit Birnen und Preiselbeeren
1h 30min
Apfel-Topfen-Auflauf mit Kokos
1h 15min
Vollkorn-Topfenknödel mit Pfirsich - Marillenröster
1h 20min
Grießauflauf mit Mohn und Kirschen
50min
Scheiterhaufen
1h 30min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1h 10min
Topfenknödel mit Zwetschkenröster
50min
Erdbeer-Topfen-Knödel mit Mohn auf Erdbeerspiegel
1h 25min