Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g Hartkäse (z. B. Emmentaler, Bergkäse, Gouda), in Stücken
- 50 g Semmelwürfel
- 80 g Zwiebeln
- 50 g Butter, etwas mehr zum Einfetten
- frischer Schnittlauch, in Röllchen, zum Dekorieren
- 1 Ei (Größe M)
- ¾ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 Prisen Muskat, gemahlen
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 30 g Weizenmehl, universal
- 400 g ganze Paradeiser aus der Dose (inkl. Flüssigkeit)
- 70 g Tomatenmark
-
3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 700 g Wasser
- 10 g Honig
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 737 kJ / 176 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 651 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Butternockerl
40min
Bröselknödel
40min
Kräuterschöberlsuppe
35min
Erdäpfelgulasch
1h 10min
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Schnelle Minestrone
20min
Käsenockerl "Tricolore"
50min
Knoblauchcremesuppe mit geröstetem Bauernbrot
1u.
Tiroler Kasnock’n
1u.
Topfenknöderl auf Paradeisragout
1 Std. 5 Min
Eachtlengsuppe
45 min
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
35min