Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 750 g de agua
-
1000
g de pulpa de calabaza de castilla, sin cáscara y en cubos (ver tip)
veya 1000 g de kabocha sin cáscara y en cubos (ver tip)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porciones
- Kalori
- 714 kJ / 170 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 1 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 11 g
- Sodyum
- 10 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ensalada tibia de chauchas con huevo poché
40 Min
Zanahorias ralladas (500-700 g)
10min
Berenjenas crujientes con salsa de tomate (Hestan Cue™)
50min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40 Min
Calabaza sofrita 200 g TM6
20 min
Bases - Brócoli y salsa de tomate
2sa 5 dk
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30 min
Zanahorias baby al vapor (700-1200 g) en Varoma
35min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Verduras al vapor
45 Min
Claras batidas
5 min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25 min