Cihazlar ve Aksesuarlar
Baklava
Hazırlık 2sa
Toplam 6sa 30 dk
20 porsiyon
Malzemeler
Baklava Hamuru
-
süt140 g
-
sıvı yağ120 g
-
yumurta1
-
yumurta sarısı1
-
sirke15 g
-
yoğurt45 g
-
un450 g
-
tuz1 tutam
-
kabartma tozu1 paket
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
Baklavanın Hazırlanması
-
ceviz400 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, tepsiyi yağlamak için ekstra tereyağı250 g
-
sıvı yağ150 g
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
-
şeker510 g
-
su800 g
-
limon1 dilim
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 20 porsiyon
Protein
65 g
Kalori
43701 kJ /
10445 kcal
Yağ
725 g
Lif
51 g
Karbonhidrat
1037 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Kaymaklı Lokum
26sa 35 dk
Sokak Simiti
2sa 30 dk
Cevizli Bursa Lokumu
3sa 5 dk
Lokumlu Kıtır Çikolata
2sa 20 dk
Bademli Karamel Şekerlemesi
1sa 45 dk
Frambuaz Soslu Kaju Panna Cotta (vegan)
3sa 20 dk
Lokma
4sa 35 dk
Güllü Antep Fıstıklı Lokum
26sa 50 dk
İçli Köfte
2sa
Elmalı Kurabiye
1sa 15 dk
Mantı
1sa 45 dk
Fındıklı Lokum
27sa 5 dk