Cihazlar ve Aksesuarlar
Baklava
Hazırlık 2sa
Toplam 6sa 30 dk
20 porsiyon
Malzemeler
Baklava Hamuru
-
süt140 g
-
sıvı yağ120 g
-
yumurta1
-
yumurta sarısı1
-
sirke15 g
-
yoğurt45 g
-
un450 g
-
tuz1 tutam
-
kabartma tozu1 paket
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
Baklavanın Hazırlanması
-
ceviz400 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, tepsiyi yağlamak için ekstra tereyağı250 g
-
sıvı yağ150 g
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
-
şeker510 g
-
su800 g
-
limon1 dilim
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 20 porsiyon
Protein
65 g
Kalori
43701 kJ /
10445 kcal
Yağ
725 g
Lif
51 g
Karbonhidrat
1037 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Sebzeli Galette
1h 30min
Yumurtalı Farfalle
1h 30min
Ev Yapımı Erişte
1h 5min
Çilekli Lolipop
40min
Vejeteryan Köfteler
Pas d’évaluation
Entekke Böreği
40min
Kaymaklı Lokum
26h 35min
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25min
Otlu Gözleme
1h 50min
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10min
İçli Köfte
2h
Pita Ekmeği
2h