Cihazlar ve Aksesuarlar
Baklava
Hazırlık 2sa
Toplam 6sa 30 dk
20 porsiyon
Malzemeler
Baklava Hamuru
-
süt140 g
-
sıvı yağ120 g
-
yumurta1
-
yumurta sarısı1
-
sirke15 g
-
yoğurt45 g
-
un450 g
-
tuz1 tutam
-
kabartma tozu1 paket
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
Baklavanın Hazırlanması
-
ceviz400 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, tepsiyi yağlamak için ekstra tereyağı250 g
-
sıvı yağ150 g
-
buğday nişastası bezelerin arasına serpmek ve bezeleri açmak için (bk. Öneriler)
-
şeker510 g
-
su800 g
-
limon1 dilim
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 20 porsiyon
Protein
65 g
Kalori
43701 kJ /
10445 kcal
Yağ
725 g
Lif
51 g
Karbonhidrat
1037 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Domates ve Rezeneli Güçlendirici
Değerlendirme yok
Lahana Yatağında Kızarmış Onsen Yumurtası
Değerlendirme yok
Sebzeli Galette
1sa 30 dk
Kakuleli Çikolata Soslu Buharda Armut
40 dk
Kaymaklı Lokum
26sa 35 dk
Pinyata Çikolata
6sa 35 dk
Hatay Kömbesi
1sa 10 dk
Lokma
4sa 35 dk
Fındıklı Lokum
27sa 5 dk
Mantı
1sa 45 dk
Pide
1sa 20 dk
İçli Köfte
2sa