Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pulpo congelado, descongelado y separados los tentáculos (1500-1700 g)
- 330 g de cerveza
- 3 - 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada de orégano seco
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharada de vinagre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1059 kJ / 253 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 1.3 g
- Yağ
- 8.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 913.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Sopa de berberechos y gambones
50min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Pulpo amariscado
1h
Patatas rellenas de jamón y gambas
1h
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Calamares a la mallorquina
1h
Marmitako de pulpo
40min
Biscuit de turrón
6h 15 min
Langostinos con salsa de ostras
1h
Calamares rellenos
2h