Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 dientes de ajo, pelados
- 350 g de jitomate, en mitades
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 cebolla, grande, en gajos delgados
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas, en rodajas
- 5 chiles poblanos, grandes, con o sin piel, en rajas delgadas, (aprox. 5 cm de largo)
-
200 - 300
g de pasta fusilli
veya 200 - 300 g de pasta seca corta, tipo macaroni - 200 g de queso panela, en cubos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1015.4 kJ / 241.8 kcal
- Protein
- 11.2 g
- Karbonhidrat
- 25.2 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1616 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz blanco con verduras
40 min
Arroz Blanco
35 min
Pasta con verduras verdes
45 min
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min
Espagueti con aceite de oliva, ajo y perejil
30 min
Bisteces a la mexicana
30 min
Pasta al poblano
35 min
Pasta cremosa con calabacitas
45 min
Calabacitas con elote y cilantro
20min
Arroz blanco con verduras
40 min
Arroz a la mexicana
50 min
Arroz primavera
40 min