Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de mascarpone, très froid
- 350 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 996 kJ / 235 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte à la mangue sur sablé breton
14 Std. 30 Min
Tartelettes au citron meringuées
14h 15min
Choux craquelins à la vanille
1h 15min
Pavlova végétalienne
3ωρ.
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3ωρ.
Tartelettes aux sablés bretons, pommes et caramel beurre salé
1h 15min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15u.
Petite pavlova à la rhubarbe
3 Std. 20 Min
Minipavlovas
3h 45min
Pavlova en verrine
14 Std. 30 Min
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6 godz.
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 Std. 30 Min