Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La meringue
- 300 g de sucre en poudre
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 1 c. à café de jus de citron
La garniture
- 250 g de crème liquide entière, très froide
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de mascarpone, très froid
- 350 g de fruits rouges frais variés (fraises, framboises, myrtilles, mûres...)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 996 kJ / 235 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 65 g
- Yağ
- 20 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Minipavlovas
3 godz. 45 min
Minipavlova de Pâques aux fraises
3h 35min
Pavlova aux agrumes et lemon curd
12h 15min
Lemon curd
25 min
Pavlova en verrine
14 godz. 30 min
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15 godz.
Menu veggie - Pavlovas chantilly coco et mangue
2 godz.
Petite pavlova à la rhubarbe
3 godz. 20 min
Pavlova végétalienne
3h
Couronne de pavlova avec coulis de framboises, figues et grenade
6h
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5 Std. 30 Min
Pavlova à l'ananas
3h 30 min