Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La veille
- 300 g de morue salée (partie épaisse de la morue)
Le jour même
- 4 cives (4 tiges seulement)
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 3 gousses d'ail
- 1 citron vert non traité (3 bandes de zeste seulement)
- ½ piment rouge frais antillais (voir "Variante(s)")
- du poivre moulu
- 200 g de farine de blé
- 250 g de lait
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- huile de friture
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 259 kJ / 62 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brandade de morue et persillade
50min
Féroce d'avocat
30 min
Croquettes de morue, sauce chien
24 Std.
Tielle sétoise
3h 30 min
Tourment d'amour à la goyave
1h 15min
Accras de julienne
45 min
Sauce chien
10 min
Gratin de christophine au vivaneau
1 Std. 10 Min
Acras de morue
13h
Chocolat martiniquais
20 min
Beignets de crevettes
35min
Pain au beurre
1h 30 min