Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
牛肝菌奶酪内馅
- 25 克 干燥牛肝菌菇
- 250 克 沸水
- 80 克 帕玛森奶酪 ,切小块(约2厘米)
- 80 克 面包 ,撕碎
- 3 枝 新鲜欧芹 ,只取叶子
- 1 枝 新鲜迷迭香 ,只取叶子
- 100 克 蘑菇 ,切块
- 70 克 红葱头 ,切块
- 20 克 无盐黄油 ,切小块
- 2 瓣 蒜头
- ½ 茶匙 海盐
- 2 小撮 黑胡椒粉
牛里脊卷
- 1100 - 1200 克 牛里脊
- 少许 橄榄油 ,涂抹用
- 少许 海盐 , 调味用
- 少许 黑胡椒粉 , 调味用
- 2 汤匙 橄榄油
- 1 汤匙 无盐黄油
红酒汁
- 230 克 波特酒 ,选择波特红酒
- 50 克 无盐黄油 ,切小块
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2118 kJ / 505 kcal
- Protein
- 45 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 11 g
- Sodyum
- 653 mg