Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 70 g de azúcar
- 200 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 70 g de mantequilla en trozos pequeños
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de licor de anís
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 800 - 850 g de harina de trigo (ver sugerencia)
- ½ cucharadita de sal
Para freír y rebozar
- 600 - 800 g de aceite para freír
- 80 - 100 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 54.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 Std. 10 Min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Petisús (éclairs)
1h 50 min.
Rosquillas
30 min.
Roscos chiclaneros
1h
Buñuelos de manzana
45 min.
Flores de carnaval
40 Min
Cuernos de chocolate rellenos de crema
4h
Berlinesas rellenas de crema
4h 20min
Pestiños borrachuelos
50 min.
Roscos de vino
45 min.
Pestiños andaluces
1h