Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 70 g de azúcar
- 200 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 70 g de mantequilla en trozos pequeños
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de licor de anís
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 800 - 850 g de harina de trigo (ver sugerencia)
- ½ cucharadita de sal
Para freír y rebozar
- 600 - 800 g de aceite para freír
- 80 - 100 g de azúcar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 38.2 g
- Yağ
- 9.6 g
- Doymuş Yağ
- 3.4 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 54.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1h 10min
Flan de turrón
3h 40min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2h 35min
Rosquillas
30 min
Cañas de nata
30 min
Tarta de almendra (Pegarata)
2h 30 min
Roscos chiclaneros
1h
Pudin de pan
3h
Pestiños borrachuelos
50min
Roscos de vino
45 min
Cortadillos de cidra
1h
Pestiños andaluces
1h