Konfitüre mit Gelierzucker
TM6 TM5

Konfitüre mit Gelierzucker

4.9 (567 değerlendirme)

Malzemeler

  • 1000 g Obst (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken 2 cm
  • 500 g Gelierzucker 2:1
  • 1 Pck. Zitronensäure
  • 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp

Besin Değeri
şuna göre 1 Schraubglas
Kalori
3468 kJ / 819 kcal
Protein
3 g
Karbonhidrat
194 g
Yağ
1 g
Lif
8.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler