Konfitüre mit Gelierzucker

Konfitüre mit Gelierzucker

4.9 630 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 30 dk
3 Schraubgläser

Malzemeler

  • Obst (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken 2 cm
    1000 g
  • Gelierzucker 2:1
    500 g
  • Zitronensäure (isteğe bağlı)
    1 Pck.
  • neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
    1 TL

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Schraubglas

Protein 3 g
Kalori 3468 kJ / 819 kcal
Yağ 1 g
Lif 8.3 g
Karbonhidrat 194 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...