Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Obst (z.B. Aprikosen, Kirschen, Beeren, Rhabarber, Pflaumen, etc.), frisch, ggf. entkernt, in Stücken 2 cm
- 500 g Gelierzucker 2:1
- 1 Pck. Zitronensäure
- 1 TL neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3468 kJ / 819 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 194 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 8.3 g
Alternatif tarifler
Rote Grütze
30min
Hefegrundteig, süss
1h
Quark-Öl-Grundteig
5min
Hefeschnecken
1h 40min
Erdbeer-Konfitüre (ohne Gelierzucker)
1 Std. 5 Min
Orangen-Holunderblüten-Aufstrich
25min
Pfirsichkonfitüre mit Holunderblütensirup
25min
Apfelmus
20min
Apfelgelee
5 Std. 30 Min
Apfel-Kiwi-Konfitüre
30min
Rohkost, gemischt
10min
Johannisbeergelee
25min