Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g Vollmilch, zimmerwarm
- 120 g Joghurt, 3,5% Fett als Starterkultur
- 50 g Milchpulver (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 383 kJ / 92 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 5 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Almsuppe - Yayla Çorbası
55 Min
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14h
Noahs süße Suppe - Aşure
11 Std. 20 Min
Ofen-Milchreis - Fırında Sütlaç
3 Std. 15 Min
Kleine Köfte in Brühe - Sulu Köfte
1h
Salziges Joghurtgetränk - Ayran
5 min
Frauenschenkel-Köfte - Kadınbudu Köfte
50 min.
Tatar-Köfte mit Granatapfel-Dip - Çiğ Köfte ve Narekşili Sos
35 Min
Grießhelva - İrmik Helvası
1 Std. 25 Min
Köfte Adana-Art mit Zwiebelsalat - Adana Köfte ve Soğan Salatası
35 Min
Milch-Mokka - Sütlü Türk Kahvesi
10 min
Schwarzmeer-Fondue - Muhlama
20 Min