Cihazlar ve Aksesuarlar
Artisan bread
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
3 unidades
Malzemeler
-
água360 g
-
fermento de padeiro fresco20 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar550 g
-
sal½ c. chá de
-
Flocos de aveia integrais grossos q.b. p/ guarnecer
-
alecrim q.b. p/ guarnecerFolhas de
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 unidade
Sodyum
399.4 mg
Protein
24.7 g
Kalori
2859.8 kJ /
683.5 kcal
Yağ
3.6 g
Lif
6.2 g
Doymuş Yağ
0.4 g
Karbonhidrat
129.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
150 receitas - As melhores de 2014
150 Tarif
Portekiz
Portekiz
Bunları da beğenebilirsiniz...
Pãezinhos de cereais
2 godz.
Carcaças
1 godz. 40 min
Pão saloio
1 godz. 25 min
Trança
2 godz. 20 min
Carcaças
1 godz. 50 min
Cacetinhos de centeio
1 godz. 30 min
Pão de iogurte
1 godz. 25 min
Pão rústico
2 godz.
Pão norueguês
55 min
Pão de alho e ervas
1 godz. 40 min
Pão de forma sem côdea
2 godz.
Broa de milho
2 godz. 20 min