Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 360 g água
- 20 g fermento de padeiro fresco
- 550 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- ½ c. chá de sal
- Flocos de aveia integrais grossos q.b. p/ guarnecer
- Folhas de alecrim q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 2859.8 kJ / 683.5 kcal
- Protein
- 24.7 g
- Karbonhidrat
- 129.5 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 6.2 g
- Sodyum
- 399.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min
Pão de forma integral
2h
Pãezinhos de cereais
2h
Carcaças
1 godz. 50 min
Pão norueguês
55 Min
Broa de milho
2 godz. 20 min
Pão de forma sem côdea
2h
Pão de centeio e noz
1h 25min
Cacetinhos de centeio
1h 30min
Pão rápido com manteiga de caju
55 Min
Pão de centeio e aveia
1h 30min
Pão saloio
1h 25min