Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 100 g di semola di grano duro
- 3 g di lievito di birra fresco (1 pezzetto)
- 70 g di acqua a temperatura ambiente
- 10 g di olio di oliva
Impasto
- 350 g di acqua tiepida
- 20 g di lievito di birra fresco
- 1 cucchiaino di zucchero
- 500 g di semola di grano duro + q.b. per spolverizzare
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 615 kJ / 147 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 29.4 g
- Yağ
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Il pane di Altamura
4 Std.
Pane barese
6 godz. 15 min
Baguette tradizionale
15ωρ. 35 λεπτ.
Filone di sola semola
2h 50min
Baguette
4 Std.
Ciabattine veloci
3u. 10min
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Lievito madre
72h 15min
Pane al semolino
4 Std.
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Panini rosette
23ωρ. 20 λεπτ.
Pagnotta casereccia
5h 10min