Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 43.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle agli spinaci
1 Std.
Zuppa di baita
45 Min
Salsa bolzanina
15 Min
Gnocchi bicolore
2 Std.
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1 Std. 30 Min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 Min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 Min