Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 43.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frittelle di mele
40min
Gnocchi con la "fioreta"
30 Min
Zuppa di baita
45 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Frittaten-Suppe (Zuppa di frittata in brodo)
50min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Gnocchi bicolore
2 Std.
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55 min
Gnocchi di polenta
25min