Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Karbonhidrat
- 31.2 g
- Yağ
- 19.1 g
- Doymuş Yağ
- 11.1 g
- Lif
- 1.5 g
- Sodyum
- 43.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Gnocchi bicolore
2h
Knodel
1h
Grießnockerl (gnocchi di semolino austriaci)
30 min
Canederli allo speck
2h 40 phút
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 Min