Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Chutney di barbabietole
- 400 g di barbabietole rosse cotte, a pezzi (3 cm)
- 100 g di cipolla rossa, in quarti
- 180 g di mela, qualsiasi tipo, pelata e senza semi, in quarti
- 200 g di zucchero muscovado
- 100 g di vino rosso
- 120 g di aceto balsamico
Crema al rafano
- 60 g di panna acida (30% di grassi)
- 50 g di maionese
- ½ cucchiaio di crema di rafano
- ¼ di cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 12 mini panini (buns)
- 12 fettine di manzo taglio "roast beef"
- 50 g di rucola
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 793 kJ / 188 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crumble ai frutti rossi (senza glutine)
45 min
Maionese
5min
Paris-Brest salato con crema al Parmigiano reggiano e melagrana
2 Std. 40 Min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5h 50min
Gelato al gambo di finocchio
3 Std. 25 Min
Insalata di granchio e gamberi con maionese allo zenzero
35 min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18 Std. 25 Min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1 Std. 35 Min
Ceviche di salmone
48u. 15min
Hummus di barbabietole
25 min
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5 Std.
Blinis integrali con Gorgonzola
1 Std.