Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 540 g water
- 20 g fresh yeast
- 560 g flour
- ½ tsp sugar
- 30 g butter, cut in pieces
- 2 tsp salt
-
1
tsp citric acid
veya 30 g lemon juice
Basil pesto
- 80 g Parmesan cheese, cut in pieces
- 25 g pine nuts
- 1 garlic clove
- 40 g fresh basil leaves
- 75 g extra virgin olive oil
- 1 tsp salt
Assembly
- 50 g olives, black or green, cut in rings
- 50 g sun-dried tomatoes, cut in slices
- flour, for dusting
- olives, to make eyes and mouth
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1534.4 kJ / 366.5 kcal
- Protein
- 10.6 g
- Karbonhidrat
- 47.6 g
- Yağ
- 15.1 g
- Doymuş Yağ
- 4.2 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 0.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2h 25 min
French Raw Chocolate
20min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Mushroom pie
1h 40min
Cold Brew Olive Iced Coffee
5min
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Sicilian prawn salad
40min
Onion Tarte Flambée
1u.
New potato and asparagus salad with dill pesto
40min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5u. 40min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Calzone Napoletano
1h 40min