Cihazlar ve Aksesuarlar
Layered bread
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
10 portions
Malzemeler
Dough
-
water540 g
-
fresh yeast20 g
-
flour560 g
-
sugar½ tsp
-
butter cut in pieces30 g
-
salt2 tsp
-
30 g lemon juicecitric acid1 tsp
Basil pesto
-
Parmesan cheese cut in pieces80 g
-
pine nuts25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
salt1 tsp
Assembly
-
olives black or green, cut in rings50 g
-
sun-dried tomatoes cut in slices50 g
-
flour for dusting
-
olives to make eyes and mouth
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
0.4 mg
Protein
10.6 g
Kalori
1534.4 kJ /
366.5 kcal
Yağ
15.1 g
Lif
2.9 g
Doymuş Yağ
4.2 g
Karbonhidrat
47.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Hands in the dough!
5 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Béarnaise Sauce
20 dk
Crab Salad on English Muffins
2sa 45 dk
Jamaica Hibiscus Margarita
1sa 5 dk
Guacamole
Değerlendirme yok
Grape and Cava Trifle
4sa 30 dk
Virgin Passion Fruit Mojito
10 dk
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3sa 30 dk
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1sa 10 dk
Asparagus with Romesco Sauce
30 dk
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1sa 5 dk
Gluten free spinach and lemon pasta
1sa 20 dk
Steamed Beef with Ground Rice
1sa