Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g feijão seco roxinho
- 1800 g água
- 1 folha de louro seco
- 1 c. chá de sal, mais q. b. para ajustar o sabor
- 1 cebola
- 2 dentes de alho
- ½ pimenta dedo-de-moça, sem sementes
- 100 g linguiça calabresa, cortada em rodelas finas
- 100 g bacon, cortado em cubos pequenos (1 cm x 1 cm)
-
200
g farinha de mandioca crua
veya 200 g farinha de mandioca torrada - 5 folhas de couve, cortadas em tiras finas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porção
- Kalori
- 1760 kJ / 421 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 28 g
- Yağ
- 25 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 830 mg
Alternatif tarifler
Bolo de milho com queijo
1h 30min
Hot dog assado
1 Std. 20 Min
Salpicão de frango com maçã
3u. 10min
Arroz e feijão tradicional
13 Std. 20 Min
Escondidinho de carne seca
1 Std. 55 Min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 Std.
Bife a rolê com arroz ao vapor
1u. 40min
Tutu à mineira
35 min
Farofa
30 min
Molho vinagrete
15 Min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min