Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g di Parmigiano Reggiano a tocchetti
- 30 g di pecorino a tocchetti
- 30 g di pinoli sgusciati
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 120 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di patate, pelate e a dadini (2 cm)
- 120 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- 480 g di pasta secca tipo trenette
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2464 kJ / 589 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Karbonhidrat
- 66.2 g
- Yağ
- 28.1 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta al ragù
1 Std. 30 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 Min
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Riso al forno con maiale (senza glutine)
1 Std. 30 Min
Pasta con salsa al tonno
30 Min
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25 Min
Ragù di salsiccia Sottovuoto
2 godz. 25 min
Penne al tonno
35 Min
Polpette in agrodolce a Cottura Lenta
3h
Spaghetti al tonno
40 min
Empanadas vegetariane
1 Std. 30 Min
Pasta alla Norma leggera
1 godz.