Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g feijão carioca
- 2000 g água
- 2 cebola médias
- 4 dentes de alho
- 40 g azeite de oliva extra virgem
- 200 g arroz branco
- 1 c. chá de sal marinho, mais q. b. para ajustar o sabor
- 50 g bacon, cortado em cubos de aprox. 1 cm x 1 cm
- 1 c. chá de páprica doce em pó, defumada
- 50 g linguiça calabresa, em rodelas finas
- 1 folha de louro seco
- sal marinho, q. b. para ajustar o sabor
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porção
- Kalori
- 2006 kJ / 480 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 24 g
- Yağ
- 37 g
- Doymuş Yağ
- 14 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 659 mg
Alternatif tarifler
Salpicão de frango com maçã
3 godz. 10 min
Galinhada
1 Std. 30 Min
Feijão tropeiro
13 godz. 15 min
Brigadeiro de colher
20 min
Pudim de leite condensado
4 Std.
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Tutu à mineira
35 Min
Farofa
30 Min
Caldo de feijão preto
13h 5 min
Bolo de milho cremoso
45 Min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min
Arroz no vapor
25 Min