Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 pimenta dedo-de-moça, sem sementes
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 30 g azeite
- 4 coxas de frango
- 4 sobrecoxas de frango
-
1
c. chá de caldo de galinha em pasta
veya 1 c. chá de sal - 150 g polpa de tomate
- 50 g cerveja pilsen
- 1 folha de louro seco
- 300 g quiabo, cortado em rodelas
- 20 g vinagre de vinho branco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porção
- Kalori
- 1070 kJ / 256 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 10 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 596 mg
Alternatif tarifler
Feijoada tradicional
13 godz. 25 min
Escondidinho de carne seca
1 godz. 55 min
Estrogonofe de carne com batatas
1 Std. 20 Min
Peito de frango à parmegiana
1 Std. 10 Min
Suco verde
15 min
Empadão de frango com requeijão cremoso
1 Std. 45 Min
Tutu à mineira
35min
Couve à mineira
20 min
Quibebe
35min
Calabresa acebolada
20 min
Molho vinagrete
15 min
Escondidinho de carne
1 Std. 15 Min