Cihazlar ve Aksesuarlar
Jam and coconut tarts
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 10 dk
24 portions
Malzemeler
Pastry
-
unsalted butter softened and cut into pieces, plus extra to grease125 g
-
plain flour plus extra to dust250 g
-
white sugar25 g
-
baking powder2 tsp
-
sea salt1 pinch
-
eggs separated3
-
water20 g
-
smooth apricot jam250 g
Topping
-
cream of tartar1 pinch
-
caster sugar200 g
-
desiccated coconut150 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
46.5 mg
Protein
2.5 g
Kalori
822.1 kJ /
195.7 kcal
Yağ
9.9 g
Lif
1.3 g
Doymuş Yağ
7.1 g
Karbonhidrat
24.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
A taste of South Africa
37 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Black forest cake
5sa
Home-style sponge cake
2sa 30 dk
South African yellow rice
20 dk
Custard
10 dk
Milk tart
3sa
Vetkoek (fet-cook)
1sa 35 dk
Buttermilk rusks
29sa 25 dk
South African curry mince
45 dk
Sago custard puddings
35 dk
Afghan biscuits
25 dk
Mini cheese scones with savoury butter
30 dk
Whole orange cake with spiced syrup
2sa 20 dk