Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- masło, do natłuszczenia naczynia do zapiekania
- 200 - 250 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 60 g mąki pszennej
- 150 g cukru
- 200 g mleka
-
200
g śmietany, min. 30% tłuszczu
veya 200 g śmietany, 48% tłuszczu - 3 jajka
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1190 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Japońska sałatka ogórkowa z awokado i algami morskimi (Sunomono)
1 Std. 20 Min
Dżem rabarbarowy z goździkami i imbirem
45min
Lody rabarbarowe
12h
Podpłomyk z rabarbarem i gorgonzolą
1h
Sernik z rabarbarem
7 Std. 30 Min
Ciasto twarogowe z agrestem
50min
Tarta z ricottą i rabarbarem
1 godz. 45 min
Rabarbar pod kruszonką
55min
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1h
Galette z borówkami
1h 25min
Tarta z rabarbarem i bezą
2 Std. 20 Min
Ciasto śliwkowe z polewą bezową
2 Std. 10 Min