Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- masło, do natłuszczenia naczynia do zapiekania
- 200 - 250 g rabarbaru, bez łyka, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 60 g mąki pszennej
- 150 g cukru
- 200 g mleka
-
200
g śmietany, min. 30% tłuszczu
veya 200 g śmietany, 48% tłuszczu - 3 jajka
- 1 łyżeczka ekstraktu z wanilii, naturalnego
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 1190 kJ / 285 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 17 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciasto z jabłkami (apple pie)
1h 10min
Szarlotka z jabłek i gruszek na orzechowym spodzie
1hod. 45min
Galette z borówkami
1h 25min
Ciasto muffinowe z truskawkami i migdałową kruszonką
1h
Tarta z ricottą i rabarbarem
1hod. 45min
Czereśniowa galette
1h 25min
Lody rabarbarowe
12h
Podpłomyk z rabarbarem i gorgonzolą
1h
Clafoutis (wiśnie w cieście)
1h
Francuski deser z truskawkami (millasson)
1 Std. 15 Min
Sernik z rabarbarem
7 Std. 30 Min
Rabarbar pod kruszonką
55min