Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2250 g água
- 500 g couve-lombarda cortada em tiras
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
- 150 g tomate em pedaços
- 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne
- 450 g carne de borrego cortado em pedaços
- 1 folha de louro
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 2 cubos de caldo de legumes - 500 g feijão-branco cozido escorrido
- 500 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 753 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 47 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Embrulhos de couve com arroz de salsichas
45min
Sopa da pedra
1h 30min
Caldo-verde
40min
Massa guisada com carne
45min
Feijoada
1 godz. 10 min
Jardineira de carne
1h 5min
Caldeirada de peixe
45min
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Feijoca com entrecosto
1h
Arroz de pato
1h 5min
Canja
55min
Cozido à portuguesa
1 Std. 35 Min