Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2250 g água
- 500 g couve-lombarda cortada em tiras
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 150 g cenoura
- 150 g tomate em pedaços
- 30 g azeite
- 100 g bacon em cubos
- 150 g vinho branco
- 1 farinheira
- ½ chouriço de carne
- 450 g carne de borrego cortado em pedaços
- 1 folha de louro
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
veya 2 cubos de caldo de legumes - 500 g feijão-branco cozido escorrido
- 500 g feijão-manteiga cozido escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 753 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 47 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Jardineira de carne
1 godz. 5 min
Caldeirada de peixe
45min
Feijoada de tamboril e camarão
30min
Carne guisada com grão & Pera com crumble de amêndoa
1h 20 min
Feijoada
1h 10min
Cozido à portuguesa
1h 35 min
Grão à alentejana
1h 15 min
Guisado de frango com grão e batata-doce
50min
Feijoada de porco com feijão-preto
12 godz. 50 min
Lulas recheadas com camarão, batata e cenoura
1h 10min
Caldeirada de bacalhau
40min
Borrego guisado com batatinha nova
55min