Cihazlar ve Aksesuarlar
蕃薯菜包
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 30 dk
20 個
Malzemeler
-
紅蘿蔔 切塊100 克
-
乾香菇 切塊10 朵
-
油30 克
-
新鮮竹筍 切丁,先以滾水川燙去除澀味600 克
-
豬絞肉150 克
-
醬油1 大匙
-
香油¼ 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
地瓜 切塊600 克
-
水1000 克
-
地瓜粉300 克
-
糖30 克
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 個
Protein
2.649 g
Kalori
541 kJ /
129 kcal
Yağ
2.058 g
Lif
1.737 g
Karbonhidrat
25.38 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台灣四季家常菜
71 Tarif
Tayvan
Tayvan