Cihazlar ve Aksesuarlar
洋菇炒雞丁
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
2 人份
Malzemeler
-
去皮去骨雞胸肉 切塊(約3公分)300 克
-
醬油膏1 大匙
-
米酒1 大匙
-
油1 ½ 大匙
-
新鮮紅辣椒 切段1 枝
-
蒜頭 切片3 粒
-
蘑菇 切片150 克
-
醬油 依個人口味調整1 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
36.7 g
Kalori
908 kJ /
217 kcal
Yağ
5.41 g
Lif
1.69 g
Karbonhidrat
4.383 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
五星級家常菜
11 Tarif
Tayvan
Tayvan