Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g de agua
veya 500 g de caldo de carne - 12 - 14 salchichas Frankfurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 708 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Escalopas de pavo al vapor
25 min
Huevos suaves (4 piezas)
20 Min
Champiñones enteros al vapor (400-500 g) en Varoma
25 min
Salchichas Frankfurt al vapor (6)
15 Min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25 min
Albóndigas al vapor (1100 g)
35 Min
Albóndigas al vapor (500 g)
30 Min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40 Min
Tiras de carne de res doradas TM6
15 Min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30 Min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15 Min