Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g de agua
veya 500 g de caldo de carne - 6 salchichas Frankfurt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 559 kJ / 134 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 12 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 354 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Huevos duros
35 Min
Salchichas Frankfurt al vapor (12-14)
15min
Huevos duros (2 piezas)
20 Min
Huevos revueltos
15min
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Papas cambray al vapor (300-600 g) en cestillo
35 Min
Pechugas de pollo al vapor (3)
30min
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Brócoli al vapor (400-800 g) en Varoma
25min
Brócoli al vapor (250 g) en cestillo
15min