Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta hojaldre sin empaste
- 1 receta de pasta hojaldre, (ver receta en Esenciales), en Dulces Besos con Thermomix® por Paulina Abascal
- 50 g de azúcar refinada, para espolvorear antes de hornear
Crema pastelera de rompope
- 400 g de leche
- 100 g de rompope
- 150 g de azúcar
- 1 cda de extracto de vainilla natural
- 5 yemas de huevo
- 50 g de mantequilla
- 55 g de fécula de maíz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 2889 kJ / 688 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 68 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 25 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 427 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pastelera
10 Min
Galletas corazón
1 Std.
Donas
2h
Tronco navideño
1 Std.
Pastel floral
2h
Pasta choux
20 Min
Crema pastelera
10 Min
Pastel de chocolate con avellanas
2h 40min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 Min
Pasta hojaldre sin empaste
1 Std.
Roles de canela
2 Std. 30 Min
Crepas, receta básica
1 Std. 20 Min