
Uyumlu sürümler
Chili con Carne mit Baguette, Eisbergsalat und Mango-Schoko-Eis
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Baguette
-
50
g Weizenkörner
veya 50 g Dinkelkörner - 300 g Weizenmehl
- 1 ½ TL Salz
- 150 g Wasser
- 30 g Öl
-
½
Würfel Hefe (20 g)
veya ½ Pck. Trockenhefe (20 g)
Chili Con Carne
- 2 Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 1 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 30 g Öl
- 2 rote Paprika in Stücken (ca. 250-300 g)
- 1 - 2 TL Chilischoten, getrocknet ggf. entkernt
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Rinderhackfleisch
Eisbergsalat und Mango-Schoko-Eis
- 1 rote Paprika in Stücken
- ½ Salatgurke mit Schale, entkernt, in Stücken
- 100 g Cherry-Tomaten halbiert
- 1 Frühlingszwiebel in feinen Ringen
- 20 g Essig
- 40 g Öl
- 110 g Crème fraîche
- ¾ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ TL Zucker
- ½ TL Senf
- 1 Dose Mais klein (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 300 g Eisbergsalat in groben Stücken
- 400 g Mango, TK, in Stücken
- 70 g Zartbitter-Schokolade in Stücken
-
50
g Puderzucker
veya 50 g Agavendicksaft
Fertigstellung
- 1 Dose Kidneybohnen (400 g), abgetropft
- 30 g Zartbitter-Schokolade (70% Kakao)
- 40 g Crème fraîche (ca. 4 EL)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1281 kcal / 5364 kJ
- Protein
- 46 g
- Yağ
- 63 g
- Karbonhidrat
- 122 g
- Lif
- 21.1 g
- Doymuş Yağ
- 22 g
- Sodyum
- 482 mg