Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 25 g Anstellgut (vom Roggensauerteig), siehe Tipp
- 100 g Wasser (35-37°C)
- 100 g Weizenmehl, glatt
Hauptteig und Fertigstellung
- 280 g Weizenmehl, glatt
- 40 g Zucker
- 110 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 5 g Salz
- Öl zum Einfetten
- 1 Ei, mit 1 EL Milch gut verquirlt
- 7 Rosinen für die Augen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1303 kJ / 330 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 20.6 mg
Alternatif tarifler
Brötchensonne
2h
Kaisersemmeln
15h 45min
Dinkelsemmerl
14h 30min
Gebackene Erdäpfelpüree Monster
2h 5min
Dinkelweckerl
23 Std. 40 Min
Ostereier gelb gefärbt
55 min
Weißbrot
15h
Baguette
1ωρ. 45 λεπτ.
Vegan Challah Bread
2h 30 min.
Langsemmerl mit Mohn und Sesam (Übernachtgare)
14h
Knusperspitze
5hod. 30min
Apfel-Mango-Ananas-Fruchtriegel
1h 15min