Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Weizensauerteig
- 25 g Anstellgut (vom Roggensauerteig), siehe Tipp
- 100 g Wasser (35-37°C)
- 100 g Weizenmehl, glatt
Hauptteig und Fertigstellung
- 280 g Weizenmehl, glatt
- 40 g Zucker
- 110 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken
- 5 g Salz
- Öl zum Einfetten
- 1 Ei, mit 1 EL Milch gut verquirlt
- 7 Rosinen für die Augen
- Hagelzucker zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1303 kJ / 330 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 53 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 2.5 g
- Sodyum
- 20.6 mg
Alternatif tarifler
Toastbrot
3 Std.
Weißbrot
15h
Bauernbrot
16 Std. 15 Min
Buchteln mit Zwetschken Manner Original Neapolitaner Schnitten Füllung
2 Std. 15 Min
Dinkelbrot
17 Std. 25 Min
Toastbrot
16 Std.
Einfaches Mischbrot
3 Std. 40 Min
Vollkornbrot
4 Std.
Croissants
6h 30min
Vollkornbrot, Aufstrich und Fleischbällchen
2 Std.
Kaisersemmeln
15 godz. 45 min
Hayas Sauerteigbrot
20 Std.