Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 550 g de agua
- 700 g de pulpo crudo, (ver tip)
- 30 g de echalote, (aprox. 1 pieza), en mitades
- 30 g de aceite de oliva extra virgen
- 400 g de calabacita, en mitades
- ½ cdita de sal fina, o al gusto
- 1 - 2 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 910 kJ / 217 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 2 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 881 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pulpo con soya y mantequilla
1u. 40min
Duraznos al vapor (300-450 g) en cestillo
15 Min
Tomahawk asado con espárragos a la bernesa
55 min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35 min
Pavo con manzana
1h 30min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10 Min
Espárragos con salsa de jamiaca
40 min
Salmón al vapor con verduras de verano
30 min
Crema de verduras
20min
Pulpo a la parrilla con puré y mayonesa de wasabi
1 Std.
Filetes de pescado al vapor (5-6)
25 min
Filetes de pescado al vapor (2-3)
25 min